Ruokintaneuvonta

Hinnat sisältävät alv:n 24%.

Ruokintaneuvontapalveluni ei pohjaudu mihinkään ideologiaan vaan uusimpaan tutkittuun tietoon, kansainvälisiin ravitsemussuosituksiin sekä juuri kyseisen yksilön tarpeisiin. Ruokintaneuvonnassa kartoitetaan laajasti koiran ruokinta- ja terveyshistoria, jonka pohjalta koiralle laaditaan yksilöllinen ruokintasuunnitelma.

Ruokintaneuvontaan on syytä hakeutua erityisesti erilaisista elimistön häiriötiloista kärsivien koirien kanssa, mutta yhtä hyvin myös esimerkiksi aktiivisten harrastus- ja työkoirien kanssa.Apua painonhallintaan

195€

Onko ylimääräisiä kiloja päässyt kertymään? Ylipaino on vakava terveysuhka ja heikentää koiran elämänlaatua. Turhista kiloista on siis syytä hakeutua eroon pikimmiten. Tämä paketti sisältää nykyisen ruokavalion kartoituksen, analyysin ja energiantarpeen laskelmat sekä koiralle yksilöllisesti laaditun painonhallinnanohjelman. Alkutapaamisen jälkeen tapaamme vielä seurantakontrolleissa kahdesti ja teemme tarvittavat päivitykset ruokavalioon. Tarvittavat lisäkontrollit  50€/kerta.


Ruokavalion tarkastus

69€

Palvelu sisältää nykyisen ruokavalion kartoituksen, analyysin ja energiantarpeen laskelmat sekä ruokavalion tasapainotuksen. Palvelu koostuu esitietolomakkeesta ja yhdestä 30min tapaamisesta.

Ruokavalio perusterveelle koiralle

99€

Tämä palvelu sisältää nykyisen ruokavalion kartoituksen, analyysin ja energiantarpeen laskelmat sekä tietenkin omistajan toiveiden kuulemisen uuden ruokavalion suhteen. 30 min tapaamisen jälkeen saat s-postiisi toiveidesi ja koirasi tarpeiden mukaan laaditun ruokintasuunnitelman. Tämän jälkeen palveluun kuuluu vielä kontrolliaika. Palvelu sopii esim. penturuoasta aikuisruokaan siirtyvälle tai seniori-iän saavuttavalle koiralle. Mahdolliset lisäkontrollit tai päivitykset 50€/kerta.

Ruokavalio oireilevalle koiralle

160€

Oireileeko koirasi vai eikö ruoka vain maistu? Luultavasti jokin asia ruokinnassa on pielessä. Tämä paketti sisältää nykyisen ruokavalion kartoituksen, analyysin ja energiantarpeen laskelmat sekä tietenkin omistajan toiveiden kuulemisen. 30 min tapaamisen jälkeen saat s-postiin yksilöllisten tarpeiden ja rajoitteiden mukaan laaditun ruokintasuunnitelman. Seurantajakson jälkeen palveluun kuuluu vielä kontrolliaika. Tarvittavat lisäkontrollit  50€/kerta.
Luo kotisivut ilmaiseksi!