KUKA OLEN?

Heippa!

 Olen Vilma, kuopiolainen ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja ja koirien ruokinta-asiantuntija. Löydät minut myös Suomen eläintenkouluttajat ry:n kouluttajalistalta. Olen siis nykyaikaisen eläinten kouluttamisen ammattilainen ja sitoutunut noudattamaan yhdistyksen eettisiä sääntöjä kaikessa toiminnassani. 

 Erityisosaamiseeni kuuluu pentujen ja hihnakäytöksen kouluttaminen sekä eläinavusteisessa työssä käytettävien eläinten kouluttaminen. Eläintenkouluttajaopintojen lisäksi olen opiskellut hyvinvoinnin tuottamista eläinten avulla ja käynyt Kasvatus- ja kuntoutuskoirat Ry:n täydennyskoulutuksen.​​

Ensimmäiseltä koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja päätyökseni toiminkin luokan- ja aineenopettajana peruskoulussa. Oma mielenkiintoni eläinten kouluttamista ja ruokintaa kohtaan syveni eläinavusteisten opintojen myötä sekä rakkaan russelini Hemmon haasteiden vuoksi. Tiedän siis hyvin, ettei elämä koirien kanssa ole aina täysin mutkatonta. Hemmo lieneekin se suurin syy, miksi olen tässä ja nyt, intohimonani auttaa koiria omistajineen löytämään yhteinen sävel elämässä. Kokemuksesta tiedän myös sen, että moni asia on ratkaistavissa sopivan ruokavalion ja koulutuksen keinoin. Epäsopiva ruokavalio voi hyvinkin olla jopa ei toivotun käyttäytymisen juurisyy.  Ammattilaisena haluankin auttaa ihmisiä ymmärtämään paremmin koiriaan sekä tunnistamaan niiden tarpeita ja viestejä. Hyvinvoinnin rakennuspalikat löytyvät arjestamme ja siihen panostamalla voimme myös ennaltaehkäistä ongelmatilanteiden syntymistä.

Parasta sekä opettajan että eläintenkouluttajan työssä on nähdä oivaltamisen ja oppimisen ilo. Olen loputtoman kiinnostunut oppimisesta. Erityisesti siitä, mitä me voimme opettaa eläimille ja mitä eläimet voivat opettaa meille. Kuten yrityksen nimestäkin käy ilmi, koulutuksissani edetään aina eläimen ehdoilla eli tassujen tahtiin. Minulle ensiarvoisen tärkeää on eläimen hyvinvoinnin tukeminen ja näin ollen myös sen tunnetilan huomioiminen koulutuksessa. Kun käytämme koulutuksessa positiivisen vahvistamisen keinoja ja annamme eläimelle mahdollisuuden vaikuttaa, saamme aikaan hyviä ja kestäviä lopputuloksia.

Luodaan yhdessä hyvä suhde sinun ja lemmikkisi välille!

"Tassujen tahtiin kohti hyvinvoivaa ja toimivaa arkea!"

Luo kotisivut ilmaiseksi!