top of page

KURSSIT

Kaikki sisäkurssit pidetään Kuopiossa osoitteessa Telkkistentie 2. Ulkokursseja voidaan järjestää myös muualla Kuopiosssa. Kursseille voi ilmoittautua s-postitse: tassujentahtiin@outlook.com tai yhteydenottolomakkeen kautta. 

Kursseille osallistumisen voi peruuttaa veloituksetta, kun se tehdään viimeistään 7 vuorokautta ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista, jotka on tehty kuitenkin ennen koulutuksen alkua, veloitetaan 50% kurssin hinnasta. Peruuttamattomista paikoista ja kesken jätetyistä kursseista veloitetaan täysi kurssimaksu. Kursseilla ei ole korvauskertoja.

IMG-20220501-WA0075_2.jpg

PENTUKURSSI

125€ 

(luento + 4 koulutuskertaa)

Pentukurssi on tarkoitettu 2 – 6 kk ikäisille pennuille ja heidän omistajilleen. Pentukurssille osallistuakseen pennulla ei tarvitse vielä olla rokotukset voimassa. Tällä lyhytkurssilla käydään läpi jokaisen pennun tärkeimmät taidot ja niiden kouluttaminen.

Kurssilla harjoittelemme kontaktia, luopumista, luoksetuloa ja ohituksia. Kurssin tavoitteena on antaa omistajalle työkaluja pennun kouluttamiseen. Kurssille otetaan 2 koirakkoa ja yksi koulutuskerta kestää 45 minuuttia.

Seuraava kurssi alkaa:

19.9. klo 16.45.

Hemmo pentu.jpg

PENTUKOULU

199€

(luento + 7 koulutuskertaa)

Pentukoulusta saat hyvän pohjan yhteiselolle ja yksilöllistä koulutusta kahden koirakon pienryhmässä. Pentukoulu on tarkoitettu 2–6 kuukauden ikäisille pennuille ja heidän omistajilleen. Pentukouluun osallistuakseen pennulla ei tarvitse vielä olla rokotukset voimassa, joten pentukouluun voi osallistua alle 12vk ikäinen pentu, edellyttäen että pentu tullaan rokottamaan rokotusohjelman mukaisesti.

Pentukoulu alkaa teorialuennolla, jonka jälkeen on seitsemän koulutuskertaa. Koulutuksissa lähdemme luomaan hyvää suhdetta koirakon välille ja harjoittelemaan koira-arjen perustaitoja. Harjoittelemme muun muassa kontaktia, rauhoittumista, häiriöiden sietoa, luopumista, luoksetuloa sekä hihnakäytöstä ja hoitotoimenpiteitä. Pentukoulun tavoitteena on antaa omistajalle työkaluja pennun kouluttamiseen sekä vahvistaa pennun ja omistajan välistä yhteistyötä ja kommunikointia. Yksi koulutuskerta kestää 45 minuuttia.

Seuraava Pentukoulu alkaa:

22.8. klo 18.30 TÄYNNÄ

24.10. klo 16.30.

88_edited.jpg

ARKITAIDOT HALTUUN

130€

(4 koulutuskertaa)

Kurssi on tarkoitettu kaikille yli 7kk ikäisille koirille, jotka tarvitsevat harjoitusta arjentaidoissa. Kurssilla voimme harjoitella muun muassa ihmisen tervehtimistä, häiriöistä luopumista, hoitotoimenpiteitä, hihnakäytöstä sekä vireensäätelyä ja rauhoittumista. Kurssi toteutetaan kahden koirakon pienryhmässä ja sisältöä räätälöidään aina osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan. Yksi harjoituskerta kestää 60 minuuttia.

Seuraava kurssit alkaa:

24.10. klo 18.00.

16_edited.jpg

HIENOSTI HIHNASSA

110€

(4 koulutuskertaa)

Kiristyykö hihna ohitustilanteissa? Haluaisiko koirasi mennä tervehtimään kaikki vastaantulijat? Kaipaatko siis apua hihnakäytöksen kouluttamisessa?

Hienosti hihnassa -kurssilla opetellaan hihnan käyttöä, hihnakäytöstä ja turvallisia ohituksia. Olipa haasteena sitten muut koirat, kävelijät tai pyöräilijät, niin tulet saamaan kurssilta työkaluja hihnakäytöksen kouluttamiseen. Kurssille ovat tervetulleita kaikki yli 4kk ikäiset koirat, mutta varsinaisia remmirähjäongelmia kurssilla ei ratkota. Kurssi sisältää kaksi 30 minuutin yksäriä ja kaksi pienryhmäkoulutusta. Kurssin yksityiskoulutukset on sovittavissa tiistaisin 15-20 välille. Pienryhmätreenit ovat 17.30

Seuraavat kurssit alkaa:

22.8. Yksi peruutuspaikka vapaana.

24.10.

24_edited.jpg

NAKSUTINKURSSI

95€

(luento+3 koulutuskertaa)

Mikä ihmeen naksutinkoulutus?

Naksutinkurssilla opit tehokkaan ja hauskan tavan kouluttaa koiraa. Naksutinkoulutus on operantti koulutusmenetelmä, jossa hyödynnetään koiran oma-alotteisuutta. Kyseessä on positiiviseen vahvistamiseen perustuva koulutusmenetelmä.

Teorialuennolta (tallenne) saat kattavan tietopaketin koirien nykyaikaisesta kouluttamisesta. Kurssilla käydään läpi naksuttimen käyttöä sekä teoriassa että käytännössä hauskojen harjoitteiden avulla. Kurssi sopii kaiken ikäisille ja rotuisille koirille omistajineen. Naksuttimen käytön ei tarvitse olla tuttu entuudestaan, eikä sinulla tarvitse olla omaa naksutinta. Kurssi toteutetaan kahden koirakon pienryhmässä ja yksi harjoituskerta kestää 45 minuuttia. Tervetuloa oppimaan yhdessä koirasi kanssa!

Seuraava kurssit alkaa:

Kurssit: Services
bottom of page