top of page

KURSSIT

Kaikki kurssit pidetään Kuopiossa osoitteessa Telkkistentie 2. Kursseille voi ilmoittautua s-postitse: tassujentahtiin@outlook.com tai yhteydenottolomakkeen kautta. 

Kursseille osallistumisen voi peruuttaa veloituksetta, kun se tehdään viimeistään 7 vuorokautta ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista, jotka on tehty kuitenkin ennen koulutuksen alkua, veloitetaan 50% kurssin hinnasta. Peruuttamattomista paikoista ja kesken jätetyistä kursseista veloitetaan täysi kurssimaksu. Kursseilla ei ole korvauskertoja.

Hemmo pentu.jpg

PENTUKOULU

196€

(luento + 7 koulutuskertaa)

Pentukoulu on tarkoitettu 2–6 kuukauden ikäisille pennuille ja heidän omistajilleen. Pentukouluun osallistuakseen pennulla ei tarvitse vielä olla rokotukset voimassa, joten pentukouluun voi osallistua alle 12vk ikäinen pentu, edellyttäen että pentu tullaan rokottamaan rokotusohjelman mukaisesti.

Pentukoulu alkaa teorialuennolla, jonka jälkeen on seitsemän koulutuskertaa. Koulutuksissa lähdemme luomaan hyvää suhdetta koirakon välille ja harjoittelemaan joka koiran perustaitoja. Harjoittelemme muun muassa kontaktia, rauhoittumista, luopumista, luoksetuloa sekä hihnataitoja ja hoitotoimenpiteitä. Pentukoulun tavoitteena on antaa omistajalle työkaluja pennun kouluttamiseen sekä vahvistaa pennun ja omistajan välistä yhteistyötä ja kommunikointia. Pentukoulu toteutetaan kahden koirakon ryhmissä ja yksi koulutuskerta kestää 45 minuuttia.

Seuraava kurssi alkaa 4.4.

16_edited.jpg

HIENOSTI HIHNASSA

100€

(4 koulutuskertaa)

Kiristyykö hihna ohitustilanteissa? Haluaisiko koirasi mennä tervehtimään kaikki vastaantulijat? Kaipaatko siis apua hihnakäytöksen kouluttamisessa?

Hienosti hihnassa -kurssilla opetellaan hihnan käyttöä, hihnakäytöstä ja turvallisia ohituksia. Olipa haasteena sitten muut koirat, kävelijät tai pyöräilijät, niin tulet saamaan kurssilta työkaluja hihnakäytöksen kouluttamiseen. Kurssille ovat tervetulleita kaikki yli 4kk ikäiset koirat, mutta varsinaisia remmirähjäongelmia kurssilla ei ratkota. Kurssi sisältää kaksi 30 minuutin yksäriä ja kaksi pienryhmäkoulutusta. Kurssin yksityiskoulutukset on sovittavissa tiistaisin 15-20 välille. Pienryhmätreenit ovat 17.30. 

Seuraava kurssi alkaa 4.4. 

DSC_0090 (2).JPG

LUOTETTAVA LUOKSETULO

100€

(4 koulutuskertaa)

Luoksetulo on yksi tärkeimmistä asioista mitä jokaisen koiran tulisi osata. Se on myös vapaana olon ehto. Luotettava luoksetulo on halvin henkivakuutus koirallesi ja siksi siihen kanttaa panostaa. Tule kurssille, niin treenataan yhdessä luoksetulo luotettavaksi! Kurssille otetaan kolme koirakkoa ja harjoitukset toteutetaan joka kerta eri ympäristössä.

24_edited.jpg

KOHTI KOIRA-AVUSTEISTA TOIMINTAA PIENRYHMÄVALMENNUS

210€

(luento + 5 harjoituskertaa)

Onko ajatuksissasi koira-avusteinen toiminta? Mikäli on, kannattaa sinun tarttua tähän mahdollisuuteen!


Tämä valmennus sopii esim. kasvatus- sekä sosiaali- ja terveysalalla työskenteleville, joilla on toiveissa saada koirasta työpari omaan työhönsä. Lisäksi valmennus sopii mainiosti myös kaveri- tai lukukoiratoiminnasta kiinnostuneille koirakoille.  

Valmennus alkaa luennolla, jossa perehdymme koira-avusteiseen työskentelyyn sen vaatimuksiin ja mahdollisuuksiin. Luennon jälkeen jokaisella koirakolla on kaksi 45 minuutin yksityiskoulutusta. Tämän jälkeen kurssi jatkuu pienryhmäkoulutuksilla. Kurssilla lähdemme luomaan pohjaa koira-avusteiseen toimintaan tähtääville koirakoille. Kurssilla tutustumme erilaisiin ympäristöihin ja välineisiin ja alamme harjoitella työ- ja hyötykoiralle tärkeitä taitoja.

Seuraava kurssi alkaa elokuussa.

Kurssit: Services
bottom of page