Yksityiskoulutukset

(Paikkoja yksityiskoulutuksiin vapautuu heinä-elokuussa)

Hinnat sisältävät alv:n 24%.

Yksilöllistä ja tehokasta koulutusta sinun ja lemmikkisi hyväksi.​

Yksityistunnit toteutetaan ensisijaisesti Kuopion Savilahdessa osoitteessa Volttikatu 6. Kotikäynnit ovat joissain tapauksissa mahdollisia ja tällöin hintaan lisätään kilometrikorvaus 0,44€/km, mikäli matkaa tulee yli 15 km Savilahden toimipisteeltä.​


Peruutusehdot

Yksityiskoulutuksen varaaminen on sitova. Varatut tapaamiset tulee peruttaa mahdollisimman ajoissa, mutta viimeistään 6 tuntia ennen sovittua koulutusta. Tällöin voimme siirtää koulutuksen toiseen ajankohtaan. Peruuttamattomista käynneistä veloitan 50% hinnasta.

Yksityiskoulutus 1h

65€ (Ensimmäinen kerta aina 95€ sis. kartoituskeskustelun)

Yksityistunnit räätälöidään aina asiakkaan toiveen mukaan. Ennen ensimmäistä yksityiskoulutusta pidetään kartoituskeskustelu. Kartoituskeskustelun ja ensimmäisen koulutuksen jälkeen voit saada arvion jatkokoulutuskertojen tarpeesta.

Pennun askelissa

270€

Haluatko panostaa sujuvaan yhteiseloon ja koirasi koulutukseen heti pennusta alkaen? Tämä paketti on suunniteltu sinulle, joka kaipaat yksilöllisiä neuvoja pennun koulutuksessa. Koulutuksissa tutustumme pentuun yksilönä ja käymme läpi kaikki pennun tärkeimmät taidot ja niiden kouluttamisen kädestä pitäen.

Valmennus on tarkoitettu 2-8kk ikäisille pennuille ja se sisältää siis teorialuennon ja seitsemän 30 minuutin yksäriä.

Koira-arjen perustaidot koulutuspaketti

370€

Koulutuspaketti sisältää kartoituskeskustelun, luennon sekä viisi yksityistuntia.

Koulutuksessa ei opeteta vain koiraa vaan myös omistajaa. Pyrkimyksenä rakentaa sinusta ja koirastasi tiimi, jolla molemmin puolinen vuorovaikutus toimii ja osapuolet luottavat toisiinsa. Tämä koulutuspaketti sopii esimerkiksi uusille koiranomistajille tai sinulle, joka kaipaat yksilöllistä opastusta koiran kouluttamiseen.

Kohti koira-avusteista toimintaa

260€

Onko haaveissasi saada koirastasi työpari omaan työhösi? Mikäli vastasit kyllä, mutta koet tarvitsevasi siihen vielä ammattilaisen apua, tämä koulutuspaketti on juuri sinua varten.

Koulutus alkaa kartoituksella, jossa pureudumme eläimeen yksilönä ja sen tulevaan työtehtävään. Tämän jälkeen koulutus jatkuu luennolla, jossa perehdymme eläinavusteiseen työskentelyyn, sen vaatimuksiin ja mahdollisuuksiin myös eläimen näkökulman huomioiden. Kartoituksen ja teorian jälkeen laadimme yksilöllisen koulutussuunnitelman ja lähdemme neljällä (4x45min) käytännön harjoituskerralla harjoittelemaan juuri teille tärkeäksi todettuja taitoja. Voimme esimerkiksi tutustua erilaisiin ympäristöihin, erilaisiin välineisiin tai harjoitella työtehtävässä tarvittavia taitoja. Tämä koulutuspaketti voidaan toteuttaa myös etäyhteydellä.

Luo kotisivut ilmaiseksi!