Kurssit

Hinnat sisältävät alv:n 24%.

Kurssit järjestetään Kuopion Savilahdessa osoitteessa Volttikatu 6. Kursseille voi ilmoittautua s-postitse: tassujentahtiin@outlook.com tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Peruutusehdot

Kursseille osallistumisen voi peruuttaa veloituksetta, kun se tehdään viimeistään 7 vuorokautta ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista, jotka on tehty kuitenkin ennen kurssin alkua, veloitetaan 50% kurssin hinnasta. Peruuttamattomista paikoista ja kesken jätetyistä kursseista veloitetaan täysi kurssimaksu. Kursseilla ei ole korvauskertoja.

Pentukurssi

130€ (luento + 4 koulutuskertaa)

Pentukurssi on tarkoitettu 2 – 6 kk ikäisille pennuille ja heidän omistajilleen. Pentukurssille osallistuakseen pennulla ei tarvitse vielä olla rokotukset voimassa. Tällä lyhytkurssilla käydään läpi jokaisen pennun tärkeimmät taidot ja niiden kouluttaminen.

Kurssilla harjoittelemme kontaktia, luopumista, luoksetuloa ja ohituksia. Kurssin tavoitteena on antaa omistajalle työkaluja pennun kouluttamiseen. Kurssille otetaan 2 koirakkoa ja yksi koulutuskerta kestää 45 minuuttia.

Seuraava kurssi alkaa:

Elokuussa 2024

Pentukoulu

205€ (luento + 7 koulutuskertaa)

Pentukoulusta saat hyvän pohjan yhteiselolle ja yksilöllistä koulutusta kahden koirakon pienryhmässä. Pentukoulu on tarkoitettu 2–6 kuukauden ikäisille pennuille ja heidän omistajilleen. Pentukouluun osallistuakseen pennulla ei tarvitse vielä olla rokotukset voimassa, joten pentukouluun voi osallistua alle 12vk ikäinen pentu, edellyttäen että pentu tullaan rokottamaan rokotusohjelman mukaisesti.

​Koulutuksissa lähdemme luomaan hyvää suhdetta koirakon välille ja harjoittelemaan koira-arjen perustaitoja. Harjoittelemme muun muassa kontaktia, rauhoittumista, häiriöiden sietoa, luopumista, luoksetuloa sekä hihnakäytöstä ja hoitotoimenpiteitä. Pentukoulun tavoitteena on antaa omistajalle työkaluja pennun kouluttamiseen sekä vahvistaa pennun ja omistajan välistä yhteistyötä ja kommunikointia. Yksi koulutuskerta kestää 45 minuuttia.

Seuraava kurssi alkaa:

Elokuussa 2024

Hienosti hihnassa

115€ (4 koulutuskertaa)

Kiristyykö hihna ohitustilanteissa? Haluaisiko koirasi mennä tervehtimään kaikki vastaantulijat? Kaipaatko siis apua hihnakäytöksen kouluttamisessa?

Hienosti hihnassa -kurssilla opetellaan hihnan käyttöä, hihnakäytöstä ja turvallisia ohituksia. Olipa haasteena sitten muut koirat, kävelijät tai pyöräilijät, niin tulet saamaan kurssilta työkaluja hihnakäytöksen kouluttamiseen. Kurssille ovat tervetulleita kaikki yli 4kk ikäiset koirat, mutta varsinaisia remmirähjäongelmia kurssilla ei ratkota. Kurssi sisältää kaksi 30 minuutin yksäriä ja kaksi pienryhmäkoulutusta. Kurssin yksityiskoulutukset on sovittavissa tiistaisin 15-21 välille. Pienryhmätreenit ovat 17.30

Seuraava kurssit alkaa:

Elokuussa 2024

Naksutinkurssi

110€ (luento+kolme 30min koulutuskertaa)

Mikä ihmeen naksutinkoulutus?

Naksutinkurssilla opit tehokkaan ja hauskan tavan kouluttaa koiraa. Naksutinkoulutus on operantti koulutusmenetelmä, jossa hyödynnetään koiran oma-aloitteisuutta.

​Teorialuennolta (tallenne) saat kattavan tietopaketin koirien nykyaikaisesta kouluttamisesta. Kurssilla tutustutaan naksuttimen käyttöön sekä teoriassa että käytännössä Lisäksi kurssilla koulutetaan koiralle temppuja ja tehtäviä, joissa vain mielikuvitus on rajana. Kurssi sopii kaiken ikäisille ja rotuisille koirille omistajineen. Naksuttimen käytön ei tarvitse olla tuttu entuudestaan, eikä sinulla tarvitse olla omaa naksutinta.

Kurssi toteutetaan yksityiskoulutuksina ja näin ollen kurssille on jatkuva ilmoittautuminen. Tervetuloa oppimaan yhdessä koirasi kanssa!

Luo kotisivut ilmaiseksi!