Kurssit

Hinnat sisältävät alv:n 24%.

Kurssit järjestetään Kuopion Savilahdessa osoitteessa Volttikatu 6. Kursseille voi ilmoittautua s-postitse: tassujentahtiin@outlook.com tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Peruutusehdot

Kursseille osallistumisen voi peruuttaa veloituksetta, kun se tehdään viimeistään 7 vuorokautta ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista, jotka on tehty kuitenkin ennen kurssin alkua, veloitetaan 50% kurssin hinnasta. Peruuttamattomista paikoista ja kesken jätetyistä kursseista veloitetaan täysi kurssimaksu. Kursseilla ei ole korvauskertoja.

Pentukoulu

205€ (luento + 7 koulutuskertaa)

22.10 alkaen 220€

Pentukoulusta saat hyvän pohjan yhteiselolle ja yksilöllistä koulutusta kahden koirakon pienryhmässä. Pentukoulu on tarkoitettu 2–6 kuukauden ikäisille pennuille ja heidän omistajilleen. Pentukouluun osallistuakseen pennulla ei tarvitse vielä olla rokotukset voimassa, joten pentukouluun voi osallistua alle 12vk ikäinen pentu, edellyttäen että pentu tullaan rokottamaan rokotusohjelman mukaisesti.

​Koulutuksissa lähdemme luomaan hyvää suhdetta koirakon välille ja harjoittelemaan koira-arjen perustaitoja. Harjoittelemme muun muassa kontaktia, rauhoittumista, häiriöiden sietoa, luopumista, luoksetuloa sekä hihnakäytöstä ja hoitotoimenpiteitä. Pentukoulun tavoitteena on antaa omistajalle työkaluja pennun kouluttamiseen sekä vahvistaa pennun ja omistajan välistä yhteistyötä ja kommunikointia. Yksi koulutuskerta kestää 45 minuuttia.

Seuraava kurssi alkaa:

6.8. klo 16.45 (TÄYNNÄ)

3.9. klo 18.15 (TÄYNNÄ)

22.10. klo 16.45

5.11. klo 17.30

Hienosti hihnassa

125€ (4 koulutuskertaa)

Kiristyykö hihna ohitustilanteissa? Haluaisiko koirasi mennä tervehtimään kaikki vastaantulijat? Kaipaatko siis apua hihnakäytöksen kouluttamisessa?

Hienosti hihnassa -kurssilla opetellaan hihnan käyttöä, hihnakäytöstä ja turvallisia ohituksia. Olipa haasteena sitten muut koirat, kävelijät tai pyöräilijät, niin tulet saamaan kurssilta työkaluja hihnakäytöksen kouluttamiseen. Kurssille ovat tervetulleita kaikki yli 4kk ikäiset koirat, mutta varsinaisia remmirähjäongelmia kurssilla ei ratkota. Kurssi sisältää kaksi 30 minuutin yksäriä ja kaksi pienryhmäkoulutusta. Kurssin yksityiskoulutukset on sovittavissa tiistaisin 15-21 välille. Pienryhmätreenit ovat 17.30

Seuraava kurssit alkaa:

20.8. 

1.10.

Naksutinkurssi

110€ (luento+kolme 30min koulutuskertaa)

Mikä ihmeen naksutinkoulutus?

Naksutinkurssilla opit tehokkaan ja hauskan tavan kouluttaa koiraa. Naksutinkoulutus on operantti koulutusmenetelmä, jossa hyödynnetään koiran oma-aloitteisuutta.

​Teorialuennolta (tallenne) saat kattavan tietopaketin koirien nykyaikaisesta kouluttamisesta. Kurssilla tutustutaan naksuttimen käyttöön sekä teoriassa että käytännössä Lisäksi kurssilla koulutetaan koiralle temppuja ja tehtäviä, joissa vain mielikuvitus on rajana. Kurssi sopii kaiken ikäisille ja rotuisille koirille omistajineen. Naksuttimen käytön ei tarvitse olla tuttu entuudestaan, eikä sinulla tarvitse olla omaa naksutinta.

Kurssi toteutetaan yksityiskoulutuksina ja näin ollen kurssille on jatkuva ilmoittautuminen. Tervetuloa oppimaan yhdessä koirasi kanssa!

Hoitotoimet helpommiksi

140€  (4x30min yksityiskoulutus)

Kurssi toteutetaan yksityiskoulutuksina, joten tälle kurssille on jatkuva ilmoittautuminen. Kurssi sisältää 4x30min koulutukset, joiden aikana paneudutaan yhden hoitotoimenpiteen sujuvoittamiseen. Kurssin lopuksi saat kirjalliset jatkokoulutusohjeet. 

Kurssi sopii koirille, joilla on jonkinlaisia haasteita hoitotoimenpiteissä tai esimerkiksi pennuille, joiden kanssa halutaan panostaa hoitotoimien tekemiseen heti alusta alkaen.

Kurssilla voidaan kouluttaa muun muassa seuraavia asioita:

  • Kynsienleikkuu
  • Harjaaminen
  • Hampaiden pesu
  • Käsittely esim. hierottavana oleminen
  • Vaatteiden tai varusteiden pukeminen
Luo kotisivut ilmaiseksi!