top of page

YKSITYISKOULUTUKSET

Hinnat sisältävät alv:n 24%.

Yksilöllistä ja tehokasta koulutusta sinun ja lemmikkisi hyväksi. 

Yksityistunnit toteutetaan ensisijaisesti Kuopion Savilahdessa osoitteessa Volttikatu 6. Kotikäynnit on joissain tapauksissa mahdollisia ja tällöin  hintaan lisätään kilometrikorvaus 0,44€/km, mikäli matkaa tulee yli 15 km Savilahden toimipisteeltä.

Peruutusehdot

Yksityiskoulutuksen varaaminen on sitova. Varatut tapaamiset tulee peruttaa mahdollisimman ajoissa, mutta viimeistään 6 tuntia ennen sovittua koulutusta. Tällöin voimme siirtää koulutuksen toiseen ajankohtaan. Peruuttamattomista käynneistä veloitan 50% hinnasta.

YKSÄRI 1H TAI 30MIN

65€ tai 40€

(Ensimmäinen kerta aina 95€ sis. kartoituskeskustelun)

Yksityistunnit räätälöidään aina asiakkaan toiveen mukaan. Yksärin voi jakaa myös vaikka kaverin kanssa kahdestaan, kunhan tunnin teema on yhteinen. Ennen ensimmäistä yksityiskoulutusta pidetään aina kartoituskeskustelu.

44_edited.jpg
IMG-20220501-WA0075_2.jpg

PENNUN ASKELISSA 

270€

Haluatko panostaa sujuvaan yhteiseloon ja koirasi koulutukseen heti pennusta alkaen? Tämä paketti on suunniteltu sinulle, joka kaipaat yksilöllisiä neuvoja pennun koulutuksessa. Koulutuksissa tutustumme pentuun yksilönä ja käymme läpi kaikki pennun tärkeimmät taidot ja niiden kouluttamisen kädestä pitäen. 

  

Valmennus on tarkoitettu 2-8kk ikäisille pennuille ja se sisältää siis teorialuennon ja seitsemän 30 minuutin yksäriä. 

KOIRA-ARJEN PERUSTAIDOT KOULUTUSPAKETTI

370€

Koulutuspaketti sisältää kartoituskeskustelun, luennon sekä viisi yksityistuntia.


Koulutuksessa ei opeteta vain koiraa vaan myös omistajaa.  Pyrkimyksenä rakentaa sinusta ja koirastasi tiimi, jolla molemmin puolinen vuorovaikutus toimii ja osapuolet luottavat toisiinsa. Tämä koulutuspaketti sopii esimerkiksi uusille koiranomistajille tai sinulle, joka kaipaat yksilöllistä opastusta koiran kouluttamiseen.

68_edited.jpg
33.jpg

KOHTI ELÄINAVUSTEISTA TOIMINTAA

260€

Onko haaveissasi saada eläimestäsi työpari omaan työhösi? Mikäli vastasit kyllä, mutta koet tarvitsevasi siihen vielä ammattilaisen apua, tämä koulutuspaketti on juuri sinua varten.


Koulutus alkaa kartoituksella, jossa pureudumme eläimeen yksilönä ja sen tulevaan työtehtävään. Tämän jälkeen koulutus jatkuu luennolla, jossa perehdymme eläinavusteiseen työskentelyyn, sen vaatimuksiin ja mahdollisuuksiin myös eläimen näkökulman huomioiden. Kartoituksen ja teorian jälkeen laadimme yksilöllisen koulutussuunnitelman ja lähdemme neljällä (4x45min) käytännön harjoituskerralla harjoittelemaan juuri teille tärkeäksi todettuja taitoja. Voimme esimerkiksi tutustua erilaisiin ympäristöihin, erilaisiin välineisiin tai harjoitella työtehtävässä tarvittavia taitoja. Tämä koulutuspaketti voidaan toteuttaa myös etäyhteydellä.

PUUHAHETKI

28€/30€/60€

Puuhahetkessä pääset tutustumaan koirien virikkeistämiseen ja aktivointiin kouluttajan opastuksella.

Tarjolla on monenlaista puuhaa ja aivojumppaa koiralle sekä arkea helpottavia ideoita omistajalle. Oman puuhahetken ohessa on myös mahdollista kysyä kouluttajan neuvoa arkisissa asioissa. Puuhahetki sopii kaiken ikäisille koirille pennusta senioriin! Tässäpä siis oiva tilaisuus esimerkiksi pennun sosiaalistamiseen. Puuhahetken kesto on 30 minuuttia ja hinta Puuhapäivinä 28€ ja muulloin 30€. 

Puuhahetki tarjoaa myös kasvattajille hyvän mahdollisuuden tutustua pentujen persoonallisuuseroihin virikkeellisessä ympäristössä. Koko pentue voi tulla puuhastelemaan yhtä aikaa, jolloin kasvattaja ja kouluttaja voivat yhdessä havainnoida niiden käyttäytymistä. Pentueen puuhahetkeen vartaan aikaa 60 minuuttia ja sen hinta on 60€. Huom! Koulutustila ja välineet desinfioidaan ennen pentueen puuhahetkeä.

62_edited.jpg
Yksityiskoulutus: Services
bottom of page